Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

19.-24.11.2018

Maanantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

jogurttikermakastikkeessa

Beef madras curry (G,L)  keskitulinen

Nautaa, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Kumra bhaji (G,L,V) keskitulinen

Vihreitä papuja ja kurpitsaa intialaisittain wokattuna

Tiistai

Lamb rogan josh (G,L,P) keskitulinen

Lampaanlihapaloja, sahramilla

ja cashewpahkinällä maustetussa

jogurtti- tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken goa curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa 

kermakookoskastikkeessa

Banda gobi bhaji (G,L,V) mieto

Sinapinsiemenillä maustettu kaalipaistos

Daal saag (G,L,V) keskitulinen

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos

Keskiviikko

Prawn sabji curry (G,L) keskitulinen

Jättikatkarapuja ja kasvista maukkaassa

tuoretomaattikastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Niramis bhaji (G,L,V) keskitulinen

Korianterilla maustettuja wokattuja

 sesongin kasviksia

Torstai

Beef bhuna (G,L) keskitulinen

Nautaa  tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja maukkaassa

kookoskermakastikkeessa

Daal mahkni  (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja

maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Lamb dopiaza (G,L) keskitulinen

Lammasta runsaassa sipuli- tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Sabgi malay kofta (G,L) keskitulinen

Kasvispyöryköitä kerma-

tomaattikastikkeessa

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00