Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

19.-24.2.2018

Maanantai

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Beef madras curry (G,L) keskitulinen

Nautaa, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

                              Tiistai                             

Lamb deshi curry (G,L) keskitulinen

Lammasta ja lanttua maukkaassa tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

jogurtti- kermakastikkeessa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja

maukkaassa tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Papaya bhaji (G,L,V) keskitulinen

Papaijaa,kukkakaali ja perunaa tuoretomaatti

kastikkeessa

Keskiviikko

Prawn okra (G,L) keskitulinen

Jättkikatkarapuja ja okraa, korianterilla maustetussa

tuoretomaatti kastikkeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Paneer palak (G,L) keskitulinen

Korianterilla, tuore chilillä ja tomaatilla

maustettu paneerjuusto- pinaattikastike

Torstai

Beef  apricot curry (G,L) keskitulinen

Nautaa, aprikoosilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken rezala (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja jogurtti- kermakastikeessa,

mausteena paneerjuustoa ja vihreää chiliä 

Paneer palak (G,L) keskitulinen

Korianterilla, tuoreella chilillä ja tomaatilla

maustettu paneerjuusto- pinaattikastike

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Perjantai

Chicken honey curry (G,L,P)  mieto

Kananrintafilee paloja, hunajakerma-

 currykastikkeessa, ananaspaloja seassa

Lamb bhuna (G,L) keskitulinen

Lampaanlihapaloja,  tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Mushroom bhaji (G,L) keskitulinen

Tuoreesta tomaatista, herkkusienistä ja

paprikasta valmisetettu kasvispaistos,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos     

Lauantai lounas klo 12.00- 15.00