Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

15.-20.10.2018

Maanantai

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Beef vindaloo (L,G) keskitulinen
Nautaa  tomaattipohjaisessa vindaloo-

kastikkeessa, perunanpaloja kastikkeen seassa

Sabgi curry (G,L, V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos

 

Tiistai

Lamb rogan josh (G,L,P) keskitulinen

Lampaanlihapaloja, sahramilla

ja cashewpahkinällä maustetussa

jogurtti- tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken goa curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa 

kermakookoskastikkeessa

Gobi aloo (G,L,V) Mieto

Tuoretomaatilla ja korianterilla

maustettu kukkakaali peruna paistos

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Keskiviikko

Prawn palak (L,G) keskitulinen
Jättikatkarapuja, korianterilla, tuoretomaatilla ja tuorechilillä

 maustetussa pinaatti- tomaattipohjaisessa  kastikkeessa,

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Banda gobi bhaji (G,L,V) mieto

Sinapinsiemenillä maustettu kaalipaistos

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

 

Torstai

Beef bhuna (G,L) keskitulinen

Nautaa  tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja maukkaassa

kookoskermakastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja, 

maukkaassa jogurttikermakastikkeessa

Lamb dopiaza (G,L) keskitulinen

Lammasta runsaassa sipuli- tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Kumra bhaji (G,L,V) mieto

Vihreitä papuja ja kurpitsaa

intialaisittain wokattuna

 

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00