Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

21.-26.5.2018

Maanantai

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

 kookoskermakastikkeessa

Beef vindaloo (L,G) keskitulinen

Nautaa tomaattipohjaisessa

vindaloo- kastikkeessa, perunanpaloja kastikkeen seassa

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Tiiistai

Lamb dopiaza (L,G) keskitulinen

Lammasta,  runsaassa sipuli-

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos         

Vege korma (G,L) keskitulinen

Sesongin kasviksia kermakastikkeessa

Keskiviikko

Prawn okra (G,L) keskitulinen

Jättikatkarapuja ja okraa, korianterilla maustetussa

tuoretomaatti kastikkeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Karela bhaji (G,L,V) mieto

Perunaa ja karelaa tuoretomaatti

kastikkeessa

Daal sabgi (G,L,V) mieto

Sesongin kasviksia ja papuja

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Torstai

Chicken goa curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa  ja

kukkakaalia kermakookoskastikkeessa

Beef chili (G,L) tulinen

Nautaa tulisessa tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Kumra bhaji (G,L,V) keskitulinen

Vihreitä papuja ja kurpitsaa intialaisittain wokattuna

Perjantai

Chicken honey curry (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja hunajakerma-

currykastikkeessa, ananaspaloja

 kastikkeen seassa

Lamb madras curry (G,L) keskitulinen

Lammasta, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Paneer palak (G,L) mieto

Korianterilla, tuore chilillä ja tomaatilla

maustettu paneerjuusto- pinaattikastike

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

 

 

Lauantai lounas klo. 12.00-15.00