Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

16.-21.7.2018

Maanantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

jogurttikermakastikkeessa

Beef bhuna (G,L) keskitulinen

Nautaa tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Sabgi curry (G,L, V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Tiistai

Lamb rogan josh (G,L,P) keskitulinen

Lampaanlihapaloja, sahramilla

ja cashewpahkinällä maustetussa

jogurtti- tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken goa curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa 

kermakookoskastikkeessa

Vege korma (G,L) mieto

Sesongin kasviksia kermakastikkeessa

Dal saag (G,L,V) keskitulinen

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos

Keskiviikko

Prawn arvi (G,L) keskitulinen

Jättikatkarapuja ja arvia maukkaassa tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Banda gobi bhaji (G,L,V) mieto

Sinapinsiemenillä maustettu kaalipaistos

Torstai

Beef deshi curry (G,L) keskitulinen

Nautaa ja lanttua maukkaassa tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Chicken vindaloo (L,G) mieto
Kananrintafileepaloja,  tomaatti- vindalookastikkeessa,

perunanpaloja kastikkeen seassa

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Lamb dopiaza (G,L) keskitulinen

Lammasta runsaassa sipuli- tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Kumra bhaji (G,L,V) keskitulinen

Vihreitä papuja ja kurpitsaa

intialaisittain wokattuna

 

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00