Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

20.-25.11.2017

Maanantai

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

 kookoskermakastikkeessa

Beef chili (G,L) tulinen

Nautaa tulisessa tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Tiiistai

Lamb dopiaza (L,G) keskitulinen

Lammasta,  runsaassa sipuli-

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos         

Niramis bhaji (G,L,V) keskitulinen

Korianterilla maustettuja wokattuja

 sesongin kasviksia

Keskiviikko

Shrimps kofta (G,L) keskitulinen

katkarapu pyöryköitä korianterilla

maustetussa tomaattipohjaisessa kastikeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Karela bhaji (G,L,V) mieto

Perunaa ja karelaa tuoretomaatti

kastikkeessa

Daal sabgi (G,L,V) mieto

Sesongin kasviksia ja papuja

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Torstai

Chicken goa curry (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa  ja

kukkakaalia kermakookoskastikkeessa

Beef vindaloo (L,G) keskitulinen

Nautaa tomaattipohjaisessa

vindaloo- kastikkeessa, perunanpaloja kastikkeen seassa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Kumra bhaji (G,L,V) keskitulinen

Vihreitä papuja ja kurpitsaa intialaisittain wokattuna

Perjantai

Chicken honey curry (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja hunajakerma-

currykastikkeessa, ananaspaloja

 kastikkeen seassa

Lamb madras curry (G,L) tulinen

Lammasta, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla