Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

24.-29.7.2017

Maanantai

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

 kookoskermakastikkeessa

Beef chili (G,L) tulinen

Nautaa tulisessa tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Tiiistai

Lamb bhuna (G,L) keskitulinen

Lampaanlihapaloja,

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos         

Niramis bhaji (G,L,V) keskitulinen

Korianterilla maustettuja wokattuja

 sesongin kasviksia

Keskiviikko

Fish misty curry (G,L) keskitulinen

Grillattua pangaskalaa maukkaassa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chana paneer masala (G,L) keskitulinen

Kikherneitä ja itse valmistettua 

paneerjuustoa maukkaassa              

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Daal sabgi (G,L,V) mieto

Sesongin kasviksia ja papuja

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Torstai

Chicken jalfreizi (G,L) keskitulinen

Kananrintafileepaloja korianterilla maustetussa

paprika- tomaattipohjaisessa kastikkeessa,

mausteena vihreää chiliä

Beef curry (G,L) mieto

Naudanlihapaloja maukkaassa

tomaatti- kermakastikkeessa

Daal makhni (G,L,V) keskitulinen

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Kumra bhaji (G,L,V) mieto

Vihreitä papuja ja kurpitsaa intialaisittain wokattuna

Perjantai

Chicken honey curry (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja hunajakerma-

currykastikkeessa, ananaspaloja

 kastikkeen seassa

Lamb madras curry (G,L) keskitulinen

Lammasta, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Sabgi malay kofta (G,L) keskitulinen

Kasvispyöryköitä kerma-

tomaattikastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla