Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

   20.-25.5.2019

Maanantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja, 

maukkaassa jogurttikermakastikkeessa

Beef bhuna (G,L) keskitulinen

Nautaa,  tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Tiistai

Lamb dopiaza (L,G) keskitulinen

Lammasta,  runsaassa sipuli-

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

 kookoskermakastikkeessa

Vege korma (G,L) keskitulinen

Sesongin kasviksia kermakastikkeessa

Daal sabgi (G,L,V) mieto

Sesongin kasviksia ja papuja

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

 

Keskiviikko

Prawn okra (G,L) keskitulinen

Jättikatkarapuja ja okraa, korianterilla maustetussa

tuoretomaatti kastikkeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Paneer palak (G,L) keskitulinen

Korianterilla, tuore chilillä ja tomaatilla

maustettu paneerjuusto- pinaattikastike

Chana masala (G,L,V) mieto

Kikherneitä maukkaassa tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Torstai

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Beef vindaloo (L,G) keskitulinen

Nautaa tomaattipohjaisessa

vindaloo- kastikkeessa, perunanpaloja kastikkeen seassa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Chicken honey curry (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja hunajakerma-

currykastikkeessa, ananaspaloja

 kastikkeen seassa

Lamb  chili (G,L) keskitulinen

Lammasta tulisessa tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Mushroom bhaji (G,L,V) keskitulinen

Tuoreesta tomaatista, herkkusienistä ja

paprikasta valmistettu kasvispaistos,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

                                        maustettu kuminalla                                        

                

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00