Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

21.-26.1.2019

Maanantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja, 

maukkaassa jogurttikermakastikkeessa

Beef vindaloo (L,G) keskitulinen
Nautaa  tomaattipohjaisessa vindaloo- kastikkeessa,

perunanpaloja kastikkeen seassa

Sabgi curry (G,L, V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chana masala (G,L,V) mieto

Kikherneitä maukkaassa tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Tiistai

Lamb apricot curry (G,L) keskitulinen

Lampaanlihapaloja, aprikoosilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Chicken rezala (L,G,P) mieto
Kananrintafileepaloja jogurtti- kermakastikeessa,

 mausteena paneerjuustoa ja vihreää chiliä

Paneer palak (G,L) keskitulinen

Korianterilla, tuorella chilillä ja

tomaatilla maustettu paneerjuusto-

pinaattikastike

Chana daal (G,L,V) mieto

Puolitetuista kikherneistä

valmistettu muhennos,

maustettu kuminalla

Keskiviikko

Prawn kumra curry (G,L) keskitulinen

Jättikatkarapuja ja kurpitsa maukkaassa

tuoretomaattikastikkeessa

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Niramis bhaji (L,G,V) keskitulinen

Korianterilla maustettuja wokattuja sesongin kasviksia

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Torstai

Beef chili (G,L) keskitulinen

Nautaa  tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, maukkaassa

kookoskermakastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto,

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Lamb madras curry (G,L) keskitulinen

Lammasta, tomaattijogurtti- kastikkeessa

Chicken honey curry (G,L,P)  mieto

Kananrintafilee paloja, hunajakerma-

 currykastikkeessa, ananaspaloja seassa

Vege korma (G,L) mieto

Sesongin kasviksia kermakastikkeessa

Daal saag (G,L,V) mieto

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos

 

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00