Valitse kieli

VIIKON LOUNASLISTA

 

25.-29.6.2018

Maanantai

Chicken korma (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

jogurttikermakastikkeessa

Beef vindaloo (G,L) keskitulinen

Nautaa tomaattipohjaisessa vindaloo- kastikkeessa,

perunanpaloja kastikkeen seassa

Mung daal (G,L,V) mieto

Mungopavuista ja kukkakaalista valmistettu

muhennos, maustettu valkosipulilla ja

korianterilla

Sabgi curry (G,L,V) keskitulinen

Sesongin kasviksia korianterilla

 ja valkosipulilla maustetussa

tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Tiistai

Lamb rogan josh (G,L,P) keskitulinen

Lampaanlihapaloja, sahramilla

ja cashewpahkinällä maustetussa

jogurtti- tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Chicken goa curry (G,L) mieto

Kananrintafileepaloja, porkkanaa 

kermakookoskastikkeessa

Banda gobi bhaji (G,L,V) mieto

Sinapinsiemenillä maustettu kaalipaistos

Daal saag (G,L,V) keskitulinen

Lehtipinaatista ja mungopavuista

valmistettu muhennos

Keskiviikko

Prawn palak (L,G) keskitulinen
Jättikatkarapuja, korianterilla, tuoretomaatilla ja tuorechilillä

maustetussa pinaatti- tomaattipohjaisessa  kastikkeessa

Chicken sahi curry (G,L,P) mieto

Kananrintafilee paloja, cashew-

pähkinällä  ja rusinalla maustetussa

kermakastikkeessa

Daal makhni (G,L,V) mieto

Punaisia kidneypapuja maukkaassa

 tomaattipohjaisessa kastikkeessa

Gobi aloo (G,L,V) Mieto

Tuoretomaatilla ja korianterilla

maustettu kukkakaali peruna paistos

Torstai

Beef bhuna (G,L) keskitulinen

Nautaa  tomaatti-

pohjaisessa kastikkeessa

Chicken coconut curry (G,L) mieto

Kananrintafilee paloja maukkaassa

kookoskermakastikkeessa

Chana masala (G,L,V) mieto

Kikherneitä maukkaassa tomaattipohjaisessa

kastikkeessa

Avial (G,L) keskitulinen

Porkkanaa, bataattia ja  papuja  kookosmaitokastikeessa

Perjantai

Butter chicken (G,L,P) mieto

Kananrintafileepaloja maukkaassa

cashewpähkinäjauholla maustetussa

kermatomaattipohjaisessa kastikkeessa

Lamb dopiaza (G,L) keskitulinen

Lammasta runsaassa sipuli- tomaattipohjaisessa

 kastikkeessa

Daal (G,L,V) mieto

Keltaisista linsseistä valmistettu keitto

maustettu korianterilla ja valkosipulilla

Vege korma (G,L) keskitulinen

Sesongin kasviksia kermakastikkeessa

Lauantai lounas klo. 12.00- 15.00